Brățara fitness Xiaomi Mi Band 1s

Xiaomi Mi band 1S (sau Xiaomi Mi Band Pulse) a fost lansată la finele anului 2015, și reprezintă un upgrade al primei brățări Xiaomi Mi Band. Este aproape identică la aspect cu varianta predecesoare ,singura diferență fiind reprezentată de senzorul de puls situat in partea interioară a brățării. Pe lângă acest senzor, brățara vine cu o autonomie mai bună , în cazul în care nu se face abuz de funcția puls. Așadar o să trecem in revistă specificațiile produsului.

dsc08941

Monitorizare puls

Acuratețea senzorului de puls este destul de bună. Comparabilă cu rezultatele oferite de senzorul de pe Galaxy S6. Cu software-ul oferit de Xiaomi, și anume Mi Fit , monitorizarea pulsului se poate face doar la cerere. Se pot găsi totuși aplicații care pot monitoriza într-un mod automat pulsul.

Monitorizare pașilor

Și pe acest segment brățara se descurca bine. Într-un test comparativ cu un GPS și pedometrul disponibil pe Samsung Galaxy S6, aceasta a avut rezultate mai apropiate de valorile indicate de GPS.

Notificări telefon

Un avantaj în plus al acestei brățări este reprezentat de posibilitatea de a redirecționa notificările din telefon către aceasta. Așadar în cazul în care avem un apel, mesaj sau notificare, brățara va vibra. Este foarte utilă celor care au un deficit în a simți telefonul când sună în buzunar.

Autonomie

La capitolul autonomie brățara se descurcă exceptional, cu un interval între 20 și 40 de zile. Acest lucru se datorează in mare parte folosirii celor 3 led-uri ,în detrimentul unui ecran, și a tehnologiei Bluetooth 4.0 care oferă un consum redus. De menționat faptul că încărcarea acesteia durează aproximativ o oră –  o oră jumătate în funcție de sursa de la care se încarcă.

Rezistență la apă

Brățara este certificată cu standardul IP67. Din testele efectuate, apa nu reprezintă un pericol pentru aceasta.

Preț

Din titlu, este de așteptat ca această brățară să aibă un preț foarte accesibil, și chiar este, cel putin dacă aceasta este achiziționată direct din China. Se poate găsi la un preț de 11$ pe GearBest. ( De acolo am cumpărat și eu în urmă cu 5 luni ,undeva la 23$ a fost atunci. Produsul este original. Singurul impediment este timpul de așteptare, undeva la 20-40 de zile). Pe site-urile din România am zărit-o sub numele de Xiaomi Mi Band Fitness  la un preț de 100 de lei.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *